Digitaal loket

In dit digitaal loket vindt u snel en gemakkelijk informatie over onze producten en diensten, bijvoorbeeld:
- bezwaar maken
- automatische incasso aanvragen, wijzigen of stopzetten
- kwijtschelding aanvragen

Let op: aanslagen zijn vanaf twee werkdagen voor de dagtekening van de aanslag inzichtelijk in Mijn Loket voor degene op wiens naam de aanslag is opgelegd!

Inloggen met DigiD

Het digitaal loket is persoonlijk, hiervoor dient u eerst in te loggen met uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de DigiD afbeelding of op de verwijzing hieronder om in te loggen. U wordt dan doorverwezen naar de beveiligde site van DigiD. Na login komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van het digitaal loket.

Wat is DigiD?

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw eHerkenningsmiddel aanvragen op www.eherkenning.nl. Met uw eHerkenningmiddel kunt u als ondernemer bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

eIDAS

Click on the link below to login with your European digital identity.
Inloggen met een Europees erkend inlogmiddel